Reserveren stiltecabine in de Chocoladefabriek Gouda

Welkom op de digitale agenda voor het reserveren van een stiltecabine in de Chocoladefabriek Gouda.

Om een stiltecabine te gebruiken, moet je altijd een reservering maken. Wil je liever studie- of werkplek gebruiken, ga dan naar deze agenda.

Ben je een bezoeker van het streekarchief (voor het inzien van archiefstukken en/of historisch onderzoek) ga dan naar deze agenda.

Let op! Er zijn vanaf nu ook 3 studiestoelen beschikbaar om te reserveren, deze staan langs de trap op de eerste verdieping. Je hebt hier géén tafel beschikbaar.

Je vindt het nummer van je gereserveerde studieplek op de tafels boven.  Je mag meerdere tijdvakken per week reserveren. Houd er rekening mee dat er tussen de tijdvakken schoongemaakt moet worden. 

Je maakt een reservering voor 1 studieplek alleen voor jezelf, niet voor anderen. Heb je de studieplek toch niet nodig, wil je deze dan zsm uit het reserveringssysteem halen? Als je je studieplek niet gebruikt, vervalt de reservering na 20 minuten, kom dus op tijd! 

In de Chocoladefabriek houd je bovendien altijd 1,5 meter afstand ten opzichte van de andere studieplekken en andere personen, ook als je onder de 18 jaar bent! 

Door het reserveren van een studieplek, stem je in je te houden aan de voorschriften en huisregels die gelden in de Chocoladefabriek. Deze kun je vinden op www.chocoladefabriekgouda.nl/corona.