Agenda banenzwemmen Ons Statenbad

Om het zwemmen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden zijn er enkele maatregelen noodzakelijk waaraan eenieder zich dient te houden. Om het zwemmen in goede banen te leiden zal er gezwommen worden in tijdsblokken van een half uur. Gedurende dit half uur zullen ten minste 11 mensen tegelijk in het zwembad kunnen, waarbij iedereen een eigen baan tot zijn/haar beschikking heeft. Mensen uit hetzelfde huishouden kunnen samen inschrijven en worden in dezelfde baan ingedeeld. Daarbij zal er een aangepaste looproute van kracht zijn in het zwembad, zodat zwemmers elkaar niet op korte afstand kruisen. 

Wij verzoeken u vriendelijk om maximaal drie inschrijvingen per week te doen. Zo hopen wij, ondanks de beschikte capaciteit, zoveel mogelijk mensen te laten zwemmen. Mocht u een dag van tevoren zien dat er nog plaats vrij is en wilt u een keer extra zwemmen bel dan naar het zwembad, de receptie zal u dan inschrijven. 

  • In het diepe  bad zijn 8 banen gecreëerd. Achter de brug zijn er nog eens 3 banen. 
  • Mensen uit hetzelfde huishouden zwemmen samen in 1 baan. Je hoeft dan per huishouden ook maar 1 inschrijving te doen. Zet wel bij je reservering dat je met 2 deelnemers komt. 
  • We blijven in de ochtend een uur langer open (tot 11:45 uur)
  • Komende week wordt er warm weer verwacht, hierdoor zijn er een aantal blokken recreatief zwemmen. Ouders die kinderen zonder zwemdiploma begeleiden kunnen op deze blokken inschrijven.

Inschrijven kan alleen tot en met zondag 5 juli. Reserveringen na deze datum zullen worden verwijderd ivm mogelijke aanpassingen van de agenda. 

Voor meer informatie over de wijzigingen en het corona protocol kijk op www.sbzo.nl

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.