Agenda banenzwemmen Ons Statenbad

Om het zwemmen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden zijn er enkele maatregelen noodzakelijk waaraan eenieder zich dient te houden. Om het zwemmen in goede banen te leiden zal er gezwommen worden in tijdsblokken van een half uur. Gedurende dit half uur zijn er 11 banen beschikbaar. Ieder huishouden zou een eigen baan hebben om te zwemmen. Baan 1 en 6 zijn brede banen waardoor je zonder moeite met 2 mensen in deze banen zal kunnen zwemmen. De huishoudens mogen in de overige banen, hier zal je dan je eigen baan hebben of de baan met je partner delen. Daarbij zal er een aangepaste looproute van kracht zijn in het zwembad, zodat zwemmers elkaar niet op korte afstand kruisen. Het aantal van 11 banen wordt gehanteerd zodat het personeel in staat is om de routing te controleren en de kleedhokken na gebruik te desinfecteren. 

Wij verzoeken u vriendelijk om maximaal drie inschrijvingen per week te doen. Zo hopen wij, ondanks de beschikte capaciteit, zoveel mogelijk mensen te laten zwemmen. 

Na de eerste positieve ervaringen zullen er een aantal aanpassingen zijn om onze capaciteit te verhogen waardoor er meer mensen kunnen zwemmen. 

  • In baan 1 en 6 zijn brede banen waardoor er 2 mensen mogen zwemmen die niet uit hetzelfde huishouden komen.
  • Mensen uit hetzelfde huishouden zwemmen samen in 1 baan. Je hoeft dan per huishouden ook maar 1 inschrijving te doen. Zet wel bij je reservering dat je met 2 deelnemers komt. 
  • Er zullen 3 banen in het middelste bad worden gecreeërd
  • We blijven in de ochtend een uur langer open (tot 11:45 uur)

Inschrijven kan alleen tot en met zondag 7 juni. Reserveringen na deze datum zullen worden verwijderd ivm mogelijke aanpassingen van de agenda. 

Voor meer informatie over de wijzigingen en het corona protocol kijk op www.sbzo.nl