YogAlign lessen Hillegom agenda

Welkom... bij de agenda van mijn YogAlign lessen. Zo werkt het:

  1. Inloggen. Klik op 'inloggen' (dat vind je op een computerscherm rechtsboven, maar op een smartphone helemaal onderaan). Daar kan je ook een nieuw account aanmaken als je hier voor het eerst bent.
  2. Krediet aanschaffen (een proefles of rittenkaart). Dat doe je door op dezelfde plek bij 'instellingen' onderaan op 'koop kredietpunten' te klikken.
  3. Aanmelden voor een les kan pas een week van tevoren (vanaf 17:00). Klik daarvoor in het weekschema op de les.
  4. Check je spam: bij aanmelding voor een les krijg je een bevestigingsmail die in je spam terechtkomt. Bewaar deze mail goed want daarin staat de annuleringslink voor als je af moet zeggen.
  5. Annuleren van je inschrijving kan tot 4 uur voor de start van de les. Doe dat ook...want anders betaal je voor een les waar je niet bij was omdat niemand anders van je plekje gebruik kon maken.
  6. Was je les al vol? Check dan op de dag van de les om 15:30 (vroege uur) of 17:00 (late uur) of er plek is vrijgekomen. Meestal wel!

Groet! Ruby

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.